Beautybox By Cleanskin Juli 2016

Hej allesammen, så er jeg tilbage!

 Efter en lille pause på bloggen med festival, familie og masser af afslapning er jeg endelig tilbage - og jeg har MASSER af spændende ting til bloggen i den kommende tid - Glæd jer! ❤❤❤

Jeg élsker Goodiebox, og ville ønske der kom en hver uge. Heldigvis findes der andre månedlige forkælelser man kan melde sig til, hvor man også modtager nogle lækre ting én gang i måneden. Denne gang har jeg prøvet at give BEAUTYBOX fra Cleanskin en chance - og jeg er bestemt ikke skuffet! I boksen får man i Juli måned 9 produkter, allesammen i fullsize (YAY)!

Første produkt i boksen er en eyeliner fra mærket Saffron. Det er en dobbelt eyeliner, og det vil sige at den ene ende er sort og den anden ende er hvid. For at opnå de bedste resultater med denne, anbefaler de at påføre den sorte eyeliner på det ydre låg og den hvide på den våde kant på indersiden af øjenlåget - og dermed vil dine øjne se større og mere åbne ud. Jeg er ikke selv så vild med eyeliner, medmindre det er flydende vandfast eyeliner - så jeg er ikke sikker på at jeg vil få brugt denne, men jeg prøver den selvfølgelig - og så er der måske en af mine veninder der kan bruge den istedet :) Produktet er fullsize (1,20g), og prisen i butikkerne ligger på omkring 15kr. (billigt!)

20160707_192314498_iOS

Det næste produkt i boksen er et lille lommespejl fra mærket Royal Cosmetic Connection. Det er et fint lille pink spejl, med et meget flot feminint udseende. Det passer selvfølgelig lige i lommen, tasken eller sågar i pungen. Jeg havde meget svært ved at finde produktet online, men forestiller mig ikke at det koster det vilde. :)

20160707_192303636_iOS

 Det tredje produkt er en Extra Comfort Cleansing Water fra mærket ROC. Denne er velegnet til måde normal og tør hud, og er skånsom og mild mod huden - og stadig effektiv til at rense ansigtet. Den er både uden alkohol og sæbe, hvilket er fantastisk da jeg har enorm følsom hud i ansigtet og vitterligt ikke kan tåle noget som helst. Jeg er spændt på at prøve den, og se hvor god den er. Produktet er fullsize (200ml), og prisen i butikkerne ligger på omkring 90kr.

20160707_192250834_iOS

Det næste produkt er en dagcreme, fra OLAY. Igen er produktet velegnet til både normal og tør hud, og skulle gerne virke i 24 timer. Cremen indeholder blandet andet vitamin E og B, samt pro-vitamin B5 og ovenikøbet er den med SPF15 - hvilket jo er fantastisk her til sommer. Cremen er dermatologisk testet, giver ikke fedtet hud og tilstopper ikke porerne i huden. Jeg har meget tør og følsom hud i ansigtet især, så jeg glæder mig meget til at afprøve dette produkt. Produktet er fullsize (50ml), og prisen i butikkerne ligger på 99,95kr.

20160707_192422335_iOS

Det fjerde produkt i boksen er en Exfoliation Body Scrub fra mærket ST. MORIZ. Denne scrub er en "før tanning" scrub, og det siger jo ret meget sig selv hvad det betyder. Den skal anvendes før man bruger selvbruner, eller slikker sol - for at få en ens og jævn kulør over det hele. Den er beroligende for huden, samtidig med at den er blød og nænsom. Da jeg selv er stor tilhænger af tan-in-a-can, er jeg sikker på at denne falder i god jord hos mig - og jeg glæder mig meget til at få den afprøvet. Jeg elsker selv alt der hedder scrub, så mon ikke denne her også? ;) Produktet er fullsize (100ml), og prisen i butikkerne ligger på 80kr.

20160707_192349628_iOS

Sjette produkt i månedens boks, er en Woman Bodylotion fra mærket DERMA. Denne bodylotion er både økologisk, og svanemærket og samtidig deklareret i samarbejde med astma-allergi Danmark. Den indeholder hverken parfume, parabaner eller farvestoffer (Yes!) og består af 99,4% naturlige ingredienser. Den fugter og plejer huden fantastisk, og det er helt sikkert en creme jeg vil anbefale. Produktet er fullsize (200ml), og prisen i butikkerne ligger på 49,95kr.

20160707_192342256_iOS

Det næste produkt, er et som jeg personligt virkelig glæder mig til at afprøve. Det er en Protective Conditioner fra det Australske mærke USPA SUPERNATURAL. Produktet er lavet på wheatgrass, altså hvedegræs - som har været en meget populær ingrediens i både madlavning, drinks og skønhedsprodukter i det sidste halve års tid. Denne conditioner/balsam er lavet specielt til solskadet hår. Man tager en lille portion i hånden, og fører det igennem håret og i hårbunden, så venter man et par minutter og så skal det skylles ud igen. Jeg glæder mig enormt meget til at prøve det - det dufter helt fantastisk! Produktet er fullsize (250ml), og prisen i butikkerne ligger på 249kr. (Er på nuværende tidspunkt på tilbud til 129kr. på cleanskin.dk)

20160707_192322498_iOS

De sidste to produkter i boksen er fra mærket WELLA, og er en shine spray og en shine serum. Shine spray er en glansspray, med en let shimmer effekt som fremhæver hårets naturlige glans og bevarer fugten i håret også. Shine serum er en transparent serum, der gør håret lettere at håndtere, samtidigt med at håret forbliver glasfuldt og naturligt. Serummet tynger ikke håret ned, og fedter heller ikke. Begge disse produkter glæder jeg mig til at afprøve, da jeg har tørt og frizzy hår hele tiden, og satser på at et af de har produkter kan redde mit hår! :) Produkterne er fullsize (40ml), og priserne i butikkerne ligger på 69kr pr. stk.

20160707_192333791_iOS

✌✌✌

Alt i alt er jeg meget tilfreds med denne boks, dog havde jeg håbet på flere skønhedsprodukter, frem for hårprodukter og cremer.

❤ Det produkt jeg bedst kan lide; det er selvfølgelig svært at sige, når jeg ikke har fået afprøvet nogen af produkterne endnu - men jeg vil sige, at det produkt jeg glæder mig mest til at afprøve er conditoner med wheatgrass - den dufter så skønt, og har kun læst gode ting om den. :)

☠Det produkt jeg mindst kan lide; helt sikkert eyelineren, den får jeg aldrig brugt da jeg synes at eyelinerblyant fedter for meget, hvilket er grunden til at jeg kun bruger flydende eyeliner til dagligt. :)

BEAUTYBOX fra Cleanskin koster 200kr. i måneden, og du kan få din egen her;

https://www.cleanskin.dk/pages/beautybox

Vi ses! ❤

Snart kommer der review af full exposure paletten fra SMASHBOX.