Ny lækker opskrift!

Sommeren 2016

large2

Den her sommer, bliver helt speciel for mig. Og jeg kan ikke vente!

….

Jeg glæder mig helt enormt til at mine forældre kommer hjem på besøg i august. De er ude og sejle jorden rundt, og har været det siden maj 2015. De er på nuværende tidspunkt i USA, og jeg har ikke set dem siden oktober sidste år. Og de er hjemme i to måneder, før de tager afsted igen til oktober.

Jeg glæder mig til at skulle være frivillig til Tinderbox Festival i Odense, igen. Var afsted som frivillig sidste år også, og det var en kæmpe succes. Og så kommer Rammstein og spiller! FEDT. 

Jeg glæder mig til masser af dejlige aftener på stranden med min kusine. Vi skal grille, lave bål, drikke asti, bade og hygge os helt vildt!

Jeg glæder mig til min fødselsdag – som et lille barn ville gøre det. Selvom jeg bliver 23, så er det altid spændende – især fordi mine forældre er hjemme denne gang, det var de ikke sidste år. 

Men mest af alt, så glæder jeg mig til endnu engang at blive moster til en lille nevø. Det er anden gang jeg bliver moster, men det er den absolut bedste følelse at være det! Jeg er så lykkelig ❤❤❤

Hvad glæder du dig allermest til denne sommer?

Vi ses! ✌

b29d72a876edf4cec11cbf6cc1dbc968

2 kommentarer

  • Det lyder til at du går en rigtig dejlig sommer i møde. Kan sagtens forstå at du glæder dig til at se dine forældre igen!(:
    Selv glæder jeg mig til at jeg om 3 uger flytter til Amsterdam og især til at min franske kæreste flytter ind til august (:
    Camilla | http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malle

      Hvor spændende! Hvad skal du lave i Amsterdam? Har altid gerne villet derhen. Maybe someday 🙂 /malle

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du? Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lækker opskrift!