Ny lækker opskrift!
Hej allesammen! ❤
Jeg har på nuværende tidspunkt besøg af min søster, hvilket ikke sker så ofte – så jeg tænkte at jeg ville lave lidt ekstra ordinær aftensmad til os, så vi rigtigt kunne smovse.
Jeg har lavet denne ret et par gange før, og det er gået hen og blevet en af mine livretter – og derfor synes jeg da at jeg lige ville dele den med jer også! 😀
Du skal bruge:
✤ 4 stk. kyllingebryst
✤ 100 gram spinat
✤ 100 gram ricotta
✤ Cheddarost
✤ Røget paprika
✤ Salt
✤ Pebber
Og til tilbehøret:
✤ 2 bage kartofler
✤ 1 stk squash
Alm. ovn – 200 grader
Først skyller du spinaten, og derefter smider du det på panden ved middel varme – indtil det er faldet sammen. Når spinaten er faldet sammen slukker du for pladen, og tilsætter ricotta osten og rører sammen med salt og peber til det er jævnt fordelt i spinaten. (jeg glemte at tage et billede af dette, sorry)
Så tager du dine fire kyllingebryster, og laver 5-6 dybe ridser i dem (IKKE helt igennem), ligesom hvis du ville lave hasselbagte kartofler. Så fylder du spinat/ricotta-massen ned i rillerne, og hvis du har ekstra af det tilbage – så smid lidt ovenpå også – og så drys med røget paprika.
Når du har drysset med paprika tager du masser af cheddar ost og smider det på, eller hvis du som mig har købt en hel blok så lægger du 3 skiver henover.
Sæt pladen i ovnen på 200 grader i 35min. 🙂
I mellemtiden kan du gå igang med tilbehøret!
Vi valgte at lave bagekartofler til, hvilket jeg nok altid lidt har glemt var en mulighed fordi jeg synes det er træls at de skal have så længe i ovnen – men så læste jeg at man kunne smide dem i mikroovnen så det prøvede jeg – og det virkede! Jeg gav dem 7 minutter på hver side, og de var perfekt tilberedte.
Derudover skar jeg squash ud i 2cm tykke skiver, og stegte dem hårdt på en pande med en lille smule olie på, og så med salt og peber. Det smagte fantastisk!
Som tilbehør til den bagte kartoffel, lavede jeg en nem dressing der bestod af creme fraiche (18%), salt, peber og purløg – alt efter egen smag.
Her er så det færdige resultat!
Det smagte helt fantastisk, og tog max 45 minutter at lave! 🙂
God appetit.
Vi ses!
Ingen kommentarer endnu